Våra tjänster

Professionell industriell lackering för era bygg- och industriprojekt

Vi utför många olika typer av tjänster inom lackering och blästring. Vi är experter på industriell lackering men kan även ta åt oss mindre privata projekt. Har ni någon fundering om våra tjänster så tveka inte på att slå oss en signal!

Vi applicerar brandskyddande färger och beläggningar enligt de senaste säkerhetsstandarderna för att skydda byggnadsmaterial mot eld och minska risken för spridning av brand.
Vår erfarna personal använder högkvalitativa färger och lack för att ge båtar ett skyddande och estetiskt tilltalande ytbehandling, anpassad efter kundernas önskemål och behov.
Vi tillhandahåller skräddarsydda målningslösningar för industriella projekt och mindre detaljer, med fokus på kvalitet, noggrannhet och hållbarhet.
Vi förbereder ytor noggrant och applicerar sedan specialiserade rostskyddande färger och lack för att säkerställa långvarigt skydd mot korrosion och rost.
Genom att applicera en metallbeläggning på ytor kan vi erbjuda extra skydd mot korrosion och slitage, samtidigt som vi ger en attraktiv finish.
Vi applicerar zinkskikt på metallytor genom en sprayprocess, vilket ger en stark korrosionsskyddande yta som förlänger livslängden för dina material.
Med vår kraftfulla slungbläster kan vi effektivt avlägsna rost, färg eller smuts från stålkonstruktioner, vilket ger en ren och förberedd yta för vidare behandling eller målning.
Vi använder avancerad teknik för att applicera färg i pulverform på metallytor, vilket ger en jämn och hållbar yta med en bred färgpalett att välja mellan.